Personvern og Sikkerhet

Med mindre kjøper samtykker til annet, kan selger kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selger skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysninger til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Selger kan kun innhente kjøpers personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig.

Kjøper vil få mulighet til å registrere seg som bruker/kunde i nettbutikken. Ved registrering vil personopplysningene som blir oppgitt ved bestilling bli lagret for eventuell senere kjøp. Kjøpere som velger å registrere seg vil få tilgang til tjenesten “Min side” hvor man vil få tilgang til alle ordrer og status samt mulighet til å foreta endring i personopplysninger.

Detaljer om passord blir kryptert samt eventuelle kortopplysninger dersom selger tilbyr denne betalingsmetoden.

Det vil ikke bli utlevert personopplysninger annet enn den som er nødvendig for å få gjennomført avtalen med kjøper eller i lovbestemte tilfeller. Ved kredittsalg hvor kjøper ikke overholder sine forpliktelser forbeholder selger seg retten til å utlevere nødvendige personopplysninger til Visma Collector som vil stå for oppfølgingen av utestående krav mot kjøper. Selger vil ikke benytte kjøpers personopplysninger til andre formål som markedsføring eller sende informasjon om tilbud etc. med mindre kjøper har samtykket til dette. Kjøper vil når som helst ha mulighet til å trekke tilbake samtykker som han har gitt selger.

Nettbutikken bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter kjøper har lagt til i sin handlekurv. Dersom kjøper ikke endrer innstillingen i nettleseren sin forutsetter selger at kjøper tillater å motta informasjonskapsler. Selger vil få informasjon om fra hvilken IP-adresse bestillingen i nettbutikken kommer fra. Denne vil kun bli utlevert eller brukt til lovbestemte formål ved mistanke om svindel eller til ordensmakten om den som er oppført som part i avtalen kan ha blitt utsatt for misbruk av personopplysninger

Dersom kjøper har spørsmål om lagrede personopplysninger eller ønsker å gjøre bruk av sine rettigheter til retting, sperring, sletting etc. etter personopplysningsloven kan kjøper kontakte selger pr. e-post og via kontaktskjema i nettbutikken eller på www.brmnorway.no